Kommunikasjonslandskapet er i rask endring og krever en stadig sterkere identitet, en skarpere strategi og tydelig kommunikasjon.

Å finne sin eget unike uttrykk og samtidig holde tritt med firmaets målsetning og visjon er en utfordrende oppgave.

VIDDE Design hjelper deg å identifisere ditt tonefall, kartlegge firmaets verdier og utvikle en strategi og en identitet som er oppnåelig med tilhørende grafisk design.

 
 
Rikke_1_redigert-Svart-hvitt_web.jpg

Grafisk Design

Vidde Design har jobber med et bredt spekter av kule kunder fra bransjer som skiprodusenter og hotellkjeder til barnebøker og reiseliv.

Se galleri

 
Sognefjordkaffe_6.jpg

Merkevare

I et medielandskap fult av støy og i rask endring og det gjelder å skille seg ut. Vidde Design kan bistå i å utvikle en sterk identitet og strategi koblet mot realistiske eller særs kreative målsetninger.

 
Arctic.jpg

Kreativ Strategi

Vanskelig å hake av alle boksene for strategi og kreativitet samtidig? Bruk riktig kanal og få fram de gode poengene på en treffsikker måte. Vidde Design kan hjelpe deg med tekst og illustrasjon.

 
Nlink_Event_web.jpg

Arrangement

Få oppmerksomhet og la bedriften skille seg ut i mengden. Vidde Design har erfaring med design av messestand og gjennomføring av arrangementer. Få et pusterom - be om hjelp.